Shutters ontdekken? Dessa Interieur is dé raamdecoratie specialist

Shutters kopen in Druten, Beneden-Leeuwen, Wijchen, Beuningen

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Shutters bij Dessa Interieur in de regio Druten, Beneden-Leeuwen, Wijchen, Beuningen: voor elk interieur

Een aanwinst voor elk interieur: shutters. Shutters zijn karakteristieke luiken met lamellen die je open en dicht kunt zetten. Ze hebben een isolerende werking en filteren het licht op een mooie manier. Wat jouw woonstijl ook is, van landelijk tot modern, shutters passen vrijwel in elke woonstijl.

Bij Dessa Interieur in Druten vind je een groot assortiment kleuren en modellen. In onze showroom praten we je graag bij over de laatste trends. We kunnen je alle mogelijkheden laten zien op het gebied van shutters.

Loop gerust eens binnen bij Dessa Interieur.

Voordelen van houten shutters voor je raam

Houten shutters zijn te vergelijken met louvre-luiken. Door de duurzaamheid, de isolerende waarde en het gemak in onderhoud, zijn shutters de perfecte raambekleding.

Het licht wordt dankzij de houten shutters op een mooie manier gefilterd en door de standen van de lamellen kun je op elk gewenst tijdstip de hoeveelheid licht variëren.

Een bedieningslat zorgt voor een snelle en gemakkelijke handeling.

Shutters naar jouw wens gemaakt bij Dessa Interieur in Druten

In onze showroom kun je de verschillende mogelijkheden die je in shutters kunt verkrijgen bekijken. Door de vele mogelijkheden, lamelbreedtes en kleuren, kun je deze shutters helemaal naar jouw stijl, inrichting en wens samenstellen.

Laat je bij Dessa Interieur verbazen over de diversiteit op het gebied van shutters.

Kom voor meer informatie eens langs bij Dessa Interieur in Druten. Onze uitgebreide collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kleuren en designs.

De grote merken van Dessa Interieur

Bij Dessa Interieur verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook